04 de maig 2009

Ens quedem sense paraules

Gesta heròica dels juvenils altafullencs. Ahir dissabte s'ho jugaven tot per quedar segon classificats de la temporada. Jugàven a casa de l'Icomar. Vam guanyar 2-9.

No tenim paraules per descriure la gran temporada dels homes d'Alex Cañas. Bé, si que tenim paraules, concretament una: excel·lent.

Això confirma el que hem estat dient per activa i per passiva a Altafulla Ràdio: tenim un dels millors juvenils que ha tingut mai l'Altafulla.

Encara recordo la reunió a principis de temporada a la Piscina. L'objectiu era quedar primers i pujar de categoria. No ho sabrem mai, però dels que estàvem allà, alguns van decidir no formar part del projecte, i això va fer que l'objectiu no fos tant clar. Però la feina, la serietat, el cumpliment i la qualitat dels jugadors, han fet que en tot moment estiguèssim dalt a la classificació.

Deixeu que a títol personal, perque he vist com han lluitat i treballat aquest gran grup de jugadors, us comuniqui públicament que estic plenament orgullós d'aquests jugadors.

També donar les gràcies a Martí Inglés per la seva feina ajudant en el que fes falta als juvenils ( i moltes vegades al primer equips ).

Doncs els juvenils ja han acabat la seva magnífica temporada i pasen tots a formar part del primer equip. Ja fa dues setmanes que alguns venen a jugar, però aquest assitència augmentarà per donar partits i oportunitats a tots per a que l'any vinent formin part del primer equip.