27 d’abril 2009

Altafulla 3 - 3 Valls At

Una mica més i la pluja fa suspendre el partit. Només vam haver de començar mitja hora tard, el temps que vam estar el Brendan, alguns jugadors i jo ( Toni ) intentant retirar l'aigua que s'havia acumulat al corner del bar.

I és que hem sortit gaunyant amb les obres, ara no s'inunda la part de la Torre, si no la del Bar. Amb les escombres i poals podem arribar abans. Es va prometre, si no recordo malament a la inauguració, que s'hauria d'acabar els 'regueros' per a que l'aigua pugui evacuar millor. Pues va a ser que no. Ni reguero ni res. A part, qui vulgui venir a l'Estadi un dia que hagi plogut, que mengi força, perque el salt que s'ha de donar a l'entrada per evitar el mig pam d'aigua que es fa, és prou important.

Res, nosaltres al mateix ritme: omplint decenes d'instàncies que deuen fer bonic a l'Ajuntament. Els farem cas i seguirem tenint paciència. És la solució a tot, la paciència. Si es que quan no hi ha interès, no hi ha interès.

Però anem al partit. Amb un 2-0 a la mitja part, vam deixar escapar el partit. Nosaltres vam tenir multituds d'oportunitats davant el porter, vaig contar 6 de claríssimes, ells van arribar tres cops. L'empat el dona l'efectivitat dels davanters del Valls. El tercer gol d'ells va ser al minut 91-92.

El resultat crec que just. La primera part nostre i la segona d'ells. Un partit igualat i amb sis gols. No ens podem queixar.

El proper partit a casa del lider, que si no m'equivoco serà matemàticament l'equip que ha pujat.