27 de març 2009

Partit entrenament contra els Pallaresos

Una selecció de jugadors del primer equip i del juvenil van jugar un partit d'entrenament contra els Pallaresos, líders de la Tercera regional entrenats pel Dani.

I dic d'entrenament ja que va ser de 30 minuts per cada part, l'àrbitre va ser un jugador, i la intensitat que van posar els dos equips va ser la justa per a evitar lessions.

La victòria final de 4-2 és el de menys. El més important és el paper dels juvenils. De cadascún d'ells. No hem canso de repetir que tenim un juvenil envejable, i que potser sigui un dels millors juvenils que hem tingut.

A la primera part John i Berni com a laterals incommensurables. John ja va debutar el partit del Calafell, i Berni ja ho ha fet en diverses ocasions. El moha al mig fent duo amb el Nelson del primer equip. És una posició molt difícil, però es va resoldre perfecte. El George, encara que va començar de devanter, va acabar de mitja-punta i fent jugades de mèrit.

A la segona part, Altemir a la porteria, Dani al lateral dret, Najim al laterial esquerra, Pol al mig i tant el Berni com el John van avançar posicions posant-se d'interiors. Encara que al principi, l'equip es va perdre, es va tornar a col·locar a la gent i llavors tothom va pdoer fer correctament la seva feina.

Aquestes línies son només per a certificar que tenim uns juvenils que poden jugar tranquilament a la Segona Regional. Sense dubtes, l'Alex Cañas, ha fet una feina excel·lent.