20 de gener 2009

Tenim un Futbol Base de luxe

El cadets van guanyaven 4-0 quan el partit es va anul·lar per incidents amb els jugadors vendrellencs i l'àrbitre. I es que quan es posen a fer futbol ... dona molt de gust anar el dissabte al matí a veure'ls.

El juvenils per la seva banda, jugàven contra l'Icomar i van guanyar 4-1 amb un bon joc, amb el George furadant la porteria contrària, el Pol i el Moha al mig donant joc, Yassin amb la seva força i velocitat, amb el Torres que seguim de prop ( quina qualitat !!! ) i una defensa difíl de foradar ( Alpañez, Josete, Berni i Oscar ).

Però les estrelles del partit, els porters. Altemir amb una magnífica actuació fins a l'expulsió per doble groga, i l'Albert per no només una bona actuació, sino també per parar un penalt que podia donar aire als visitants.

Ens complau també dir que va debutar Alex Pueyo que vindrá a reforçar la banda dreta.

En definitiva, els homes d'Alex Canyas tornen a guanyar i segons els resultats ens podem posar entre els tres primers.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Durant dos mesos l'estadi municipal d'Altafulla tindrà nous usuaris.Els equips cadet i infantil de la UE Torredembarra jugaran els seus partits de lliga a l'estadi altafullenc fins que s'acabin les obres d'instal·lació de la gespa artificial a l'estadi torrenc.

Esperem que es trobin a gust a Altafulla els jugadors, aficionats i seguidors de la Torre.

només s'ha d'esperar una bona coordinació entre tots els usuaris del camp de futbol d'Altafulla per evitar coincidències de partits i mals entesos.