23 de gener 2009

La Federació informa 23/01/09

Missatge de la Federació

HOLA BUENOS DIAS, LES COMUNICAMOS QUE EL CREIXELL C.E. HA RETIRADO EL EQUIPO DE JUVENIL SEGUNDA DIVISION GRUPO 7. SALUDOS FCF TARRAGONA.

També hem rebut un missatge del President de la Federació demanant a tothom ( jugadors, àrbitres, directius, ... ) que la gent es comporti esportivament i que no es torni a repetir els problemes de les últimes setmanes ( els Boixos Nois que pertanyien a un equip i van agredir a un altre equip ).

I atenció, perque no és broma, a qui va poder asistir a l'últim partit dels nostres cadets on un jugador de l'equip contrari va 'tocar' a l'àrbitre, li han caigut 15 partits.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He llegit que el Creixell de juvenils s'ha retirat.

tal i com diu l'art.288 de la normativa de la federació, els partits jugats pel Creixell a la primera volta queden sense efecte. això vol dir que podem sortir "beneficiats" ja que naltros vam empatar contra ells (ens treuran un punt), però amb els altres equips que estan lluitant amb nosaltres a la classificació (tret de la canonja) els hi treuran tres punts. de moment a la pàgina web posa Creixell retirat a la primera volta, però a la classificació encara no han tret els punts als equips. s'hauria de comentar a la federació.

adjunto el que diu l'article 288

Article 288è.

1.- El club que es retiri o hagi estat sancionat amb la seva exclusió

per l'Òrgan disciplinari competent, en una competició per punts, un cop començada, i aquesta retirada o exclusió es produís en la primera volta del campionat en qüestió, perdrà tots els drets derivats de la seva adscripció a la divisió de què es tracti, considerant-se com a no participant en el campionat, i no puntuarà en favor ni en contra dels
altres, a efectes generals de la classificació de tots ells.