29 de setembre 2008

Altafulla 6 - 0 Escola Valls

Primer partit a casa. Primer partit a l'Estadi Joan Pijuan, després de més d'un any jugant fora. El camp després de les dues grans tempestes de la setmana, amb grans pluges, ha aguantat d'una manera excepcional.

Gent de la directiva s'han preocupat de natejar el camp, vestuaris, ... i amb ajuda de gent com l'Ignasi o Martí, s'ha pogut marcar el camp per a que estigui tot en condicions pel partit.

Però parlem del partit. L'equip va sortir enxufat. Una primera part per enmarcar. 5-0. Amb gols espectaculars com el del Dani Curro de baselina que va fer que se sentís un ooohhhh a la grada. I es que sortia tot.

La segona part va ser més 'aburrida' on els visitants van estabellar una pilota al pal i els altafullencs vam fallar un penalt comés sobre Nico.

Al final un 6-0 que dona coixí de tranquilitat a l'equip i ens coloquem sisens a la classificació a l'espera de jugar a Constantí la propera setmana.

Destacarem el partit del Dani, que ja comença a fer que els que anem a veure el partit, quan agafa la pilota pensem: que ens farà ara ? Tot l'equip va estar excepcional, i prova d'això va ser el resultat.

Enhorabona a tots els jugadors pel bon partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En relació a la tornada de l'equip de futbol a l'estadi municipal, tothom n'ha parlat molt bé de l'aspecte esportiu (6-0), tot i que hi ha algunes coses que són millorables. Urgeix trobar un porter. Pero l'altre dia escoltant el programa de ràdio Baix Gaià Esports em va cridar l'atenció les paraules del president del CE Altafulla, Brendan Price, on deia que ell i la presidenta del patronat d'esports, Cristina Magriñà, van tenir que netejar els vestidors, adecentar les instal·lacions, etc... ¿Trobeu lógic que els presidents del futbol i del patronat d'esports hagin d'agafar els estris per netejar els vestidors i les graderies de l'estadi? ¿Que passa?
Es evident que aquesta situació representa un greuje comparatiu amb d'altres clubs que sí disposen d'una empresa que els hi fa el manteniment de les seves instal·lacions (pavelló).
Sense anar més lluny l'ajuntament ha contractat una empresa del poble, gestionada per alts càrrecs del futbol sala, per fer el manteniment del pavelló, que és on hi juga el futbol sala altafulla.
Per a més "inri" l'ajuntament els hi ha donat 10.000 € per 4 mesos. Per a l'any vinent hi ha previstos 25.000 €. La pregunta es clara: ¿perquè una entitat s'ha de fer ella el manteniment de les seves instal·lacions (futbol) i a l'altra entitat (futbol sala) encara li paguen per que ho faci?
és dona la paradoxa que els que embruten i utilitzen el pavelló encara els hi pagen per que el netegin!!! Tal i com ja apuntava alguna persona en aquest blog, l'ajuntament hauria de crear unes places específiques de bidell per fer el manteniment de TOTES les instal·lacions municipals, com passa a tot arreu.

Anònim ha dit...

felicidades, fue un partidazo.
A ver si se arregla todo, poco a poco. Almenos ya estais en casa.

Ánimos