30 de juliol 2008

Atletic Valls

Aprofitant la petita investigació que vaig fer per saber d'on venien algunes visites, vaig poder comprobar que vàries venien de la pàgina de l'Atlètic Valls.

Aprofito per a tornar aquest enllaç que tenen a la seva web, posant un enllaç a la part Altres webs.

I també aprofito per a saludar al Bordas, incansable jugador del Valls At., i puc constatar pels anys que porto jugant contra/amb ell, que un dels millors jugadors de la categoria.

Gràcies al At. valls per posar aquest humil blog a la seva web.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Precisament sóc el Roger Bordas de l'Atlètic de Valls.
Curiosament "gestiono" la web de l'Atlètic i vaig posar un enllaç amb els diversos equips del grup 3 de segona que tenen web.
Moltes gràcies per posar el nostre enllaç i pels comentaris sobre mi.
Ens veiem durant la temporada (encara no sé si com a jugador o com a directiu).

Administrador ha dit...

Hola Bordas, sóc el Toni ( el blanquet que juga a l'Altafulla des de fa la tira de temps ). Jo ja ho he deixat i després de ser entrenador, segon entrenador, directiu ... paso a cordinador del Futbol base. Volia un canvi d'aires ja que el primer equip ja m'havia consumit massa.

Com pots comprovar jo també porto el blog de l'equip ( sembla que sempre som els mateixos els que posem fil a l'agulla ).

Ens veurem als partits ( sigui com jugador o directiu ). per cert, a tú la dona i fills no t'apreten per a que ho deixis ? ( je je je )

Roger ha dit...

Hola, jo també em dic Roger Bordas i em faria molta gràcia conèixer l'altre Roger Bordas. El meu mail és rogerbordas arroba gmail.com