12 de setembre 2007

Altafulla Confidencial

S'ha obert un post ( noticia ) a la web Altafulla Confidencial sobre la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol.

Podeu deixar el vostre comentari al respecte. Veureu que ja hi ha gent que ha dit que no és prioritari posar gespa artificial. Penso que la notícia o pregunta està mal formulada i pot arribar a confondre o a respondre de la manera més fàcil. La qüestió no és que sigui o no prioritari. La qüestió és que sigui o no necessari. Ho resumirem per ser més clar:

Arreglar el camp deixant sorra por costar 4 ( els números exactes no els se i per tant els poso imaginaris). Posar gespa artificial 7. D'aquí a poc temps, i tant com m'han dit molts àrbitres serà obligatori posar gespa. Llavors podem gastar els 4 ara per arreglar amb terra i posteriorment gastar 7 per posar gespa. Total 11. O directament posar gespa i gastar 7.

O, la tercera opció que hem deixava, la solució mes fàcil. Dir que no es posa gespa, ja que no és prioritari, tirar un camió de sorra com s'ha fet durant 25 anys i que el camp segueixi impracticable.

Penso que hi ha gent que pensa que ni 4 ni 7, que son masses diners per a gastar al futbol. Que és millor gastar els diners en altres coses ( i aquí paro per no caure com es fa normalment en comparacions que no tenen es a veure ).

Entenc, que per temes econòmics no sigui fàcil la decisió, però com en moltes inversions que s'han fet a Altafulla, s'ha de fer un esforç i donar sortida al futbol ja que està passant per un moment crític. Tenim equip, tenim ganes i no tenim camp.

Pot ser que sigui la nostra feina fer conèixer l'estat de l'Estadi, com es va fer a la reunió fa dos setmana amb els socis, més enllà i arribar a la gran majoria de ciutadans d'Altafulla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Era una vergonya anar a jugar els partits que es juguen a acasa a la Torre!
No m'agrada el football però és una entitat que té molta afició.
Tothom té dret a viure.